Εκδήλωση

Τίτλος:
Θεατρική Παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»
Ημερολόγιο:
Ημερομηνία:
14.Ιαν.2018
Τοποθεσία:
URL:
Συγγραφέας:
Super User
Capacity:
Unlimited
Συμμετέχοντες:
Αντιγραφή σε:

Περιγραφή

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018
Ώρα 17:00

2018 01 14

Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο (Κυψέλης 54, Αθήνα)
(Συνάντηση στις 16:30 στην είσοδο του Θεάτρου)
Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (με συμβολική συνεισφορά για τους σκοπούς του Συλλόγου, από αρχική 20€)
Κρατήσεις Θέσεων (μέχρι και 4/1/2018) στο 6985776260.
Δύο αδελφές και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό, αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στη μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τα Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».
Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της σύγχρονής θεατρικής Αθήνας, ξαναέρχεται δυναμικά φέτος το χειμώνα, στο ανακαινισμένο θέατρο Ριάλτο με έναν μοναδικό-επετειακό θίασο να προσφέρει άφθονο καθαρό γέλιο και διασκέδαση.
Τη μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου, Τζόυς Ευείδη, Παντελής Καναράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Σοφία Μουτίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.
Επισημαίνουμε ότι στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας μετά χαρά μας μπορούν να συμμετάσχουν και απλοί φίλοι της Δρυμαίας, μη μέλη του Συλλόγου, εφόσον κάνουν εγκαίρως κράτηση.

Σχόλια